Posted on

När det börjar närma sig flytten, tänk så här

Hej, kul att du kom in på den här artikeln. Tillåt mig först att presentera mig själv, jag är ett gammalt flytt-proffs och ägare av en framgångsrik flyttfirma, jag tycker om allt som har med flytt att göra – dels för att jag har tvingat mig att tycka om det så att jag kan prestera på hög nivå när jag flyttar – och jag är fortfarande med och flyttar flera gånger i veckan trots att jag absolut inte behöver det. Jag är passionerad över flytt, det kan vara svårt att greppa för någon som inte alls tycker om att flytta och som bara tycker det är jobbigt och tråkigt. Jag förstår er som tycker så, men jag är fortfarande taggad på flytt, lika taggad som jag var för tio år sedan när jag startade min flyttfirma och siktade mot toppen.

Här kommer några grymma flyttråd

Ett bra tankesätt när det kommer till flytt är att ligga i fas, eller helst steget före – det är nästan alltid något som går snett eller något man missar när man skall flytta. Då är man glad att man legat steget före eftersom man då inte hamnar efter i planeringen och slipper onödig stress. Jag vet hur tråkigt det är att stressa och trots att jag driver ett relativt stort företag för flytt samtidigt som jag tar hand om min familj och spela korpfotboll på kvällen så stressar jag väldigt sällan. Det är för att jag har lärt mig att vara proaktiv och ligga steget före. Det var något jag var tvungen att göra då jag nästan brände ut mig när jag var i startfasen av min flyttfirma i stockholm.

Flytta så klart med flyttfirma

Det är det bästa, och det säger jag inte bara för att jag driver en flyttfirma och vill att du skall anlita mig för att hjälpa dig med din flytt – visst är jag lite färgad men jag skulle aldrig ljuga för dig för min egen vinning, så pass hög moral har jag faktiskt, tro det eller ej. Jag tycker det är viktigare att vara rak och ärlig än att tjäna pengar. Det är bara så jag tänker och kommer troligen alltid att tänka så, särskilt nu när jag har tillräckligt med pengar för en flyttfirma och att det ska räcka mig livet ut. Så gör ett smart val – boka flyttfirma när du skall flytta, jag lovar att du inte kommer att ångra dig. Det är det absolut skönaste du kan göra för dig själv när du flyttar, bättre än en spa-helg.

Att börja i god tid är det smartaste

Jag har varit med om tillräckligt många flyttar för att ha sett ett mönster i hur människor fungerar. Det finns två typer, dem som börjar i sista sekund och dem som börjar i god tid. Dem som börjar i god tid är alltid redo när vi ringer på dörren och vi kan med en gång börja hjälpa dem med sin flytt. Sedan är det dem som skjutit upp förberedelserna till sista sekund, de håller ofta maniskt på att fixa ordning det sista när vi ringer på dörren. Då blir vi som flyttfirma ofta lite trötta eftersom det kan bli så att vi får vänta en stund på att dem skall bli klara, vilket dem får betala för, och det är aldrig kul att se någon som stressar, alla vet ju hur obekvämt det är att stressa så man blir att lite ledsen att se att någon inte klarat av sin planering.